Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ


Το πρώτο άρθρο της Άνοιξης, δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με την εμφάνισή μας...
Η Άνοιξη αποτελεί τη σωστή χρονική περίοδο, όπου προλαβαίνουμε να βελτιώσουμε το σώμα μας και να πετύχουμε ένα επιθυμητό σωματικό βάρος μέχρι το Καλοκαίρι. Η κυτταρίτιδα αποτελεί 'πρόβλημα' γυναικών, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί ... νόστιμοι τρόποι να την εξαφανίσουμε.
Από σήμερα, λοιπόν, εντάξετε στη διατροφή σας τα εξής:
ΑΥΓΑ: Μας δίνουν την απαραίτητη πρωτεϊνη για ενίσχυση κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και λεκιθίνη, η οποία βοηθάει στην εμφάνιση λείου δέρματος. Προτιμήστε τα βραστά ή ποσέ ή scrabled.
ΜΥΡΤΙΛΛΑ: Γεμάτα αντιοξειδωτικά από τις ανθοκυανίνες που περιέχουν, τα οποία προστατεύουν και ομορφαίνουν  το δέρμα μας. Προσθέστε τα στο κουάκερ σας το πρωί.
ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Μπρόκολο, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι... όλα βοηθούν στην μείωση των κατακρατήσεων και φυσικά βοηθούν στην απώλεια λίπους.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ: Βοηθάει στην απώλεια σωματικού λίπους και φυσικά συμβάλλει εξαιρετικά στην ενυδάτωση!  Πίνετε 4 φλιτζάνια κάθε μέρα!
ΚΑΡΥΔΙΑ: Τα ω-3 λιπαρά τους ενυδατώνουν το δέρμα εκ των έσω και φυσικά βοηθούν στην υγιή δομή και συνοχή της μεμβράνης των κυττάρων του δέρματος. Τρώτε 30γρ/μέρα
ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΦΡΟΥΤΑ: Πορτοκάλια, ακτινίδια, μανταρίνια... όλα μας προσφέρουν την αγαπημένη βιταμίνη του δέρματος τη βιταμίνη C , η οποία είναι απαραίτητη για την παραγωγή του κολλαγόνου

Επίσης...
Μην καπνίζετε
Ελαττώστε τη ζάχαρη
Πίνετε άφθονο νερό και ....
Περπατάτε 40 λεπτά  κάθε μέρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: