Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΡΟΣΚΛΗΡΩΣΗΣ


Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΑΣ είναι εκδήλωση αφιερωμένη στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η εκδήλωση έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, σε κάθε ηλικία, μέσω της υγιεινής διατροφής.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία και η Ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

Κατεβάστε την Πρόσκληση της Γιορτής Καρδιάς.

Για τις ανάγκες των συμμετεχόντων της εκδήλωσης, λεωφορείο θα πραγματοποιήσει δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο. Από Λευκό Πύργο προς Ξενοδοχείο Hyatt στις 17:00 και από Ξενοδοχείο Hyatt προς Λευκό Πύργο στις 21:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΔΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί αιμοληψία και μέτρηση των παρακάτω δεικτών δωρεάν για το κοινό: Σάκχαρο | HDL | LDL | Τριγλυκερίδια | Αρτηριακή Πίεση | Χοληστερίνη | Βάρος Σώματος | Δείκτης Μέσης - Γοφών.




Μετακινήσεις
Για τις ανάγκες των συμμετεχόντων, το λεωφορείο του ξενοδοχείου θα πραγματοποιεί δωρεάν μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα δρομολόγιο.


Δικαίωμα Συμμετοχής Συνεδρίου


Κόστος
Ειδικοί ιατροί και άλλοι επιστήμονες:
150 €
Ειδικευόμενοι ιατροί:
50 €
Νοσηλευτές/τριες, Φοιτητές/τριες:
Δωρεάν


ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Προεγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 10/2/2013.
Μετά την ημερομηνία αυτή, οι εγγραφές θα γίνονται στη γραμματεία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.


Εγγραφή στη Ζωντανή Μετάδοση

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής για τη ζωντανή μετάδοση.

Κόστος Εγγραφής στη Ζωντανή Μετάδοση
Ειδικοί ιατροί και άλλοι επιστήμονες: 100 €
Ειδικευόμενοι ιατροί: 50€

Η παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης γίνεται ΜΟΝΟ με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας και την πληρωμή μέσω Paypal.

Για πρώτη φορά φέτος η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποιητικού παρακολούθησης με 17 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στους συμμετέχοντες της ζωντανής μετάδοσης.

Για εταιρικές εγγραφές στη ζωντανή μετάδοση, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη εταιρία να συμπληρώσει το αρχείο excel εταιρικών εγγραφών και να το αποστείλει στο e-mail info@medevents.gr. Έπειτα, επιβεβαιώνονται οι εταιρικές εγγραφές και ενεργοποιούνται οι κωδικοί πρόσβασης με αυτόματη αποστολή e-mail στον εκάστοτε συμμετέχοντα.

Παρακολουθήστε τη ζωντανή μετάδοση πατώντας εδώ.


Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές
Η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές της ΕΑΒΕ θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αθηροσκλήρωσης, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hyatt Regency Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00, με λήξη της εκλογικής διαδικασίας στις 19:00.
περισσότερες πληροφορίες...


 http://www.eabe.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: