Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Άσκηση: Healthy lifestyle - The new Trend



Διάλεξη από τον τομέα Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η άσκηση και η υγιεινή ζωή ως trend για τον 21ο αιώνα, είναι το θέμα της διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί από τον τομέα Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).

Εισηγητής της διάλεξης που έχει τίτλο «Άσκηση: Healthy lifestyle - The new Trend» είναι ο κ. Γρηγόρης Καρύδας, ιδιοκτήτης του Κέντρου Ευεξίας Power3Lounge. Ο κος Καρύδας, είναι καλεσμένος της διαιτολόγου-διατροφολόγου κας Αναστασίας Κόκκαλη, η οποία ως καθηγήτρια των τμημάτων Διαιτητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θέλει να τονίσει στους σπουδαστές της πως απαραίτητη προϋπόθεση του υγιεινού τρόπου ζωής αποτελούν ο συνδυασμός της υγιεινής διατροφής και της φυσικής άσκησης.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την έναρξη του εαρινού εξαμήνου ανοίγει έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων, και υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεχή και δια βίου μάθηση, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια, με ελεύθερη είσοδο για φοιτητές, επαγγελματίες και για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, Εmail: iek@xinis.net, Website: www.iek-xini.edu.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: