Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Τα συμπληρώματα διατροφής ως μέρος του σύγχρονου lifestyle είναι το αντικείμενο διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί από τον τομέα Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).
Εισηγητές στη διάλεξη που έχει τίτλο «Το σύγχρονο Lifestyle και η ανάγκη λήψης Συμπληρωμάτων Διατροφής» είναι ο κ. Χάρης Χαλιδιάς (Neutraceutical & Food Supplement Advisor) και η κα Βιβή Μαργαρίτη (GroupMarketing Manager & Food Supplements), από την εταιρία Exelixis Health & Care. Την εκδήλωση υποστηρίζει η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής VITAL.
Η διάλεξη πραγματοποιείται στο πλαίσιο σειράς επιμορφωτικών εκδηλώσεων που έχουν ως συντονίστρια την διαιτολόγο-διατροφολόγο κα Αναστασία Κόκκαλη, η οποία ως καθηγήτρια των τμημάτων Διαιτητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, θέλει να φέρει τους σπουδαστές σε επαφή με όλες τις πλευρές της διαιτητικής και της διατροφολογίας.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με εκδηλώσεις όπως αυτή υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεχή και δια βίου μάθηση, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια, με ελεύθερη είσοδο για φοιτητές, σπουδαστές, επαγγελματίες και ανέργους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, Εmail: iek@xinis.net, Website: www.iek-xini.edu.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια: