Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ - Πολύτισμος Σύμμαχος στο αδυνάτισμα και την ομορφιά!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ: Πολύτιμος σύμμαχος στο αδυνάτισμα και την ομορφιά
Διάλεξη από τον τομέα Διαιτολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ συνεχίζει και το 2012 να υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεχή και δια βίου μάθηση, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια, με ελεύθερη είσοδο για φοιτητές, σπουδαστές, επαγγελματίες και ανέργους.
Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Πράσινο Τσάι: Πολύτιμος Σύμμαχος στο αδυνάτισμα και την ομορφιά» με εισηγήτριες την κα Καλλιόπη Χατζημιχαήλ (Χημικός Επιστημονικός Συνεργάτης Τμ. Διατροφής Εταιρίας ΕΛΑΪΣ UNILEVER), και την κα Αναστασία Κόκκαλη (Κλινικός Διαιτολόγος, Διατροφολόγος).
Η διάλεξη την οποία διοργανώνει ο τομέας σπουδών Διαιτολογίας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος) με είσοδο ελεύθερη, και απευθύνεται σε σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου της διαιτολογίας, της υγείας και της ομορφιάς, καθώς και σε όλους όσοι ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ενασχόληση, ενδιαφέρονται για θέματα ομορφιάς, υγείας και ευεξίας.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί, να απευθύνει ερωτήσεις στις εισηγήτριες και να δοκιμάσει πράσινο τσάι της εταιρείας Lipton.

Δεν υπάρχουν σχόλια: