Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τηρείτε τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς?...


Ο νέος χρόνος πρέπει να σας βρει χορτάτους...με  το τραπέζι γεμάτο γλυκά και ποτά! έτσι υποστηρίζει η εθιμοτυπική παράδοση στις περισσότερες χώρες του κόσμου!


Μαγειρέψτε λοιπόν τα αγαπημένα σας φαγητά, ανάψτε κόκκινα κεριά, πασπαλίστε με χρυσόσκονη το τραπέζι και προσκαλέστε οικογένεια και φίλους να γιορτάσετε την προσέλευση του νέου έτους.



Ο νέος χρόνος πρέπει να σας βρει με .. τακτοποιημένο και καθαρό το σπίτι και το γραφείο, πετώντας άχρηστα αντικείμενα ώστε να υπάρχει χώρος για νέα...όπως πρέπει να συμβαίνει και με τα συναισθήματα σας...

Σπάστε ρόδι το οποίο έχετε μαζί με πολλά κέρματα σε μία σακούλα, ώστε ο νέος χρόνος να σας φέρει χρήματα....

Φορέστε κόκκινα εσώρουχα και καινούρια ρούχα...

Κόψτε Βασιλόπιτα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε την με 1 ποτήρι σαμπάνια...


 

Ανοίξτε τα δωράκια που σας .. 'εφερε'... ο Άη Βασίλης όταν αλλάξει ο χρόνος!

Βάλτε νέους στόχους για το καινούριο έτος, τους οποίους μπορείτε να γράψετε σε ένα ωραίο σημειωματάριο ή ημερολόγιο, στο οποίο είναι καλό να ανατρέχετε ώστε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τις υποσχέσεις  που δώσατε!

Απλά σκεφτείτε θετικά , απολαύστε αυτές τις γιορτινές μέρες και μην ξεχνάτε ότι η παράδοση λέει ότι όπως θα μας βρει ο καινούριος χρόνος, έτσι θα κυλήσει όλη η χρονιά!!!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, βάλτε την καλή σας διάθεση και δώστε χαρά στην οικογένεια και τους φίλους με τους οποίους θα περάσετε τη φετινή πρωτοχρονιά!


Σας εύχομαι ολόψυχα ένα πανέμορφο νέο έτος γεμάτο με χαρούμενες στιγμές και ... φυσικά καλύτερες διατροφικές συνήθειες!

HAPPY NEW YEAR 


Δεν υπάρχουν σχόλια: